ONZE DRIJFVEER

Onze ideale wereld is er een waar gelukkige, gezonde mensen een CO2 neutraal leven leiden. Door de consument te helpen voedingspatronen aan te passen geloven wij dat wij met UmaMeats een positieve impact kunnen hebben.

Wij willen populaire producten gezonder maken. Met onze burger hoeft de consument niet langer de afweging te maken tussen lekker of gezond, omdat we slim gebruik maken van de juiste ingrediënten, zoals zeewier. Zeewier verlaagt het risico op diabetes, hoge bloeddruk of een te hoog cholesterol.

Bovendien is zeewier een duurzaam alternatief voor vlees. De kweek op zee verlicht de druk op het land en vangt koolstof uit de atmosfeer.

EIGENZINNIG EN TOEGANKELIJK

Wij maken gezond en duurzaam voedsel toegankelijk voor de massa. Dit merk je in alles wat wij doen. Onze missie is helder, onze stijl, onweerstaanbaar. Van de gulle smaak van onze burger tot onze vernieuwende manier van samenwerken, wij gaan dwars to alle barrières heen.

Wij kennen de culinaire sector van haver tot gort, zijn diepgeworteld in de academische wereld en kennen groot- en klein zakelijk Nederland.

Mendelt Tillema

Mendelt Tillema

CEO
Founder